Beşiktaşlı Fernandes, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapattı - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Fernandes, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapattı

Portekiz Profesyonel Oyuncular Sendikası, Manuel Fernandes'in sakatlığı nedeniyle ameliyat olacağını ve sezonu kapatacağını duyurdu.

28.03.2014 17:09  Güncelleme: 17:04

Galatasaray maçından bu yana dizinden sakat olduğunu söyleyerek idmanlara çıkmayan Fernandes Portekiz'e giderek Milli Takım doktoruna tedavi olmuştu. Portekiz Profesyonel Oyuncular Sendikası internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Manuel Fernandes dizindeki sakatlıktan dolayı ameliyat olacak ve sezonu kapatacak.

BEŞİKTAŞ'A ŞOK YAŞATTI

Son zamanlarda hakkında sürekli spekülasyon haberler yayılan ve başka bir takımla anlaştığı için sakatlık bahanesini öne sürdüğü bile söylenen Fernandes'in ameliyat olması gerektiğinin ortaya çıkması siyah beyazlı kulüpte şok etkisi yarattı.

AMELİYATI PORTEKİZ'DE OLURSA...

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Portekiz'li oyuncunun sözleşmesi yenilenmez ise ameliyatının Portekiz'de yapılması durumunda Türkiye macerası sona ermiş olacak.

Beşiktaşlı Fernandes, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Fernandes, Sakatlığı Nedeniyle Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • SERGEN: ÇEKSİN GİTSİN ADAM ZATEN HANGİ DERBİ MAÇTA BİR FARK YARATTİKİ,, KÜÇÜK TAKIMLARA KARŞI OYNAMAKLA FUTBOLCU OLUNMAZ ASIL İYİ TAKIMA KARŞI KENDİNİ GÖSTERMELİKİ TOPÇU DESİNLER,, SANA DEĞİL DE QUERESMA'YA ÇOK YANDIK AH AH FİKRET ORMAN SENDEN ÖYLE BİR NEFRET ETTİK Kİ ANLATILMAZ.. 5 2 Yanıtla
  • 1903: O KADAR GECE HAYATINA BÜNYE DAYANMAZ. SAKATLANMIŞ SONUNDA :) 4 0 Yanıtla
  • sporsever: oyunculuğuna lafımız yok da,kafasında BEŞİKTAŞI bitirmişti bu da bahanesi oldu...(iyileşmek isteyen önce tedavisini düzgün yaptırır, daha da önemlisi kendine bakar.bu kadar gece hayatına vücutmu dayanır.hayırlısı enazından daha fazla gündeme gelmeyecek. 3 0 Yanıtla

Advertisement