Besni'de 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Besni'de 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Besni\'de 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 10 engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

27.10.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 10 engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Televizyon programcısı Müge Anlı tarafından engellilere verilmek üzere gönderilen 10 tekerlekli sandalye, Besni ilçesinde faaliyet gösteren Besni Gönüllü Engelliler Derneğinde düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Törende engelli vatandaşlara mont hediye eden Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, engelli vatandaşların her zaman arkasında olacaklarını belirterek, devlet olarak üzerlerine düşen neyse yapmaya gayret edeceklerini kaydetti.

Kaymakamı Kaya, Besni'de ve köylerinde bütün engellilere ulaşacaklarını dile getirerek, "Onların ihtiyaçlarıyla birebir ilgileneceğiz. Bu devlet olarak bize düşen bir vazifedir. Tabii biz bir noktaya da parmak basmak istiyoruz. Devlet olarak biz bu gayreti göstererek bütün insanlarımızı da buna teşvik etmek istiyoruz. Çünkü hayatta mutlu olmanın tek bir yolu vardır o da başkasına faydalı olabilmektir. Başkasına faydalı olabildiğimiz ölçüde de o kadar mutluyuzdur. Bu vesileyle bu tekerlekli sandalyelerin kardeşlerimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Besni Gönüllü Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Öncel de tekerlekli sandalyeler için Anlı ve programa katılan Kaymakam Kaya'ya teşekkür etti.

Engelliler de tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Törene İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın ve İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Besni'de 10 Engelliye Tekerlekli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement