Best Buddies Projesi'nin Kapanış ve Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Best Buddies Projesi'nin Kapanış ve Sertifika Töreni

Best Buddies Projesi\'nin Kapanış ve Sertifika Töreni

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde zihinsel ve gelişim engelli bireyler ile gönüllüleri arkadaş yapan Best Buddies Projesi çerçevesinde kapanış ve sertifika töreni düzenlendi.

17.06.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde zihinsel ve gelişim engelli bireyler ile gönüllüleri arkadaş yapan Best Buddies Projesi çerçevesinde kapanış ve sertifika töreni düzenlendi.

Lüleburgaz Belediyesi'nde düzenlenen kapanış ve sertifika törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Lüleburgaz TSO Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Şinikoğlu, Kent Konseyi Başkanı Aysel Balkan Tan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sibel Pişkin, Engelli Meclisi Başkanı Sibel Uzunlar ve projede görev alan gönüllüler katıldı.

Projenin açılış konuşmasını Lüleburgaz TSO Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Şinikoğlu yaptı. Projeyi başarı ile gerçekleştirdiklerini söyleyen Şinikoğlu, "Projemiz başarıyla gerçekleşti. Ben projede yer alan 11 gönüllümüze ve projede eşleşemeyen fakat her zaman yanımızda olan diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sertifika töreni gerçekleşti. 11 gönüllü ve 11 eşleşemeyen gönüllü öğrenciye Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin ve Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan tarafından sertifikaları verildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yücel Bilgiç ise Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sibel Pişkin, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Sibel Uzunlar ve Kent Konseyi Başkanı Aysel Balkan Tan'a sertifikalarını verdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Best Buddies Projesi'nin Kapanış ve Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement