Beton Pompası İnşaatın Üzerinde Devrildi - Son Dakika
Yerel

Beton Pompası İnşaatın Üzerinde Devrildi

Beton Pompası İnşaatın Üzerinde Devrildi

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir inşaata hazır beton dökmek için kullanılan beton pompası, ağırlık merkezinin iyi ayarlanamaması nedeniyle inşaatın üzerine devrildi.

27.10.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir inşaata hazır beton dökmek için kullanılan beton pompası, ağırlık merkezinin iyi ayarlanamaması nedeniyle inşaatın üzerine devrildi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay Dulkadiroğlu Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir binaya beton boşaltılması sırasında meydana geldi. 46 E 7809 plakalı beton pompası, mikserden dökülen betonu inşaatın birinci katına boşaltmak istedi. Yaklaşık 15 ton ağırlığındaki boşaltma kolunu binaya uzatıldığı sırada kamyon ağırlık merkezi iyi ayarlanamadığı için yan yattı. Beton kolu ise inşaatın üzerine düştü. Olayda inşaatta bulunan işçilerle ve beton pompasının kontrolünü yapan şahıs yara almadan kurtuldu.

Tonlarca ağırlıktaki beton pompası olay yerine çağrılan vinç yardımıyla inşaatın üzerinden güçlükle kaldırıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beton Pompası İnşaatın Üzerinde Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement