Beü'de Yaptırılan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beü'de Yaptırılan Cami İbadete Açıldı

Beü\'de Yaptırılan Cami İbadete Açıldı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Merkez Kampüsü içinde 1 milyon liraya yaptırılan cami, Cuma namazıyla ibadete açıldı.

17.10.2014 16:11

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Merkez Kampüsü içinde 1 milyon liraya yaptırılan cami, Cuma namazıyla ibadete açıldı.

BEÜ ile Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi arasında geçen yıl 1 Nisan'da imzalanan protokol kapsamında Temmuz 2013'te yapımına başlanan cami tamamlandı. 1310 metrekarelik alanda 1 milyon liraya yaptırılan İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii, Cuma namazıyla hizmete açıldı. Vali Ali Kaban, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Rektör Prof.Dr. Mahmut Özer, rektör yardımcıları, bazı daire müdürleri de camide üniversite öğrencileriyle cuma namazı kıldı.

İl Müftü Yardımcısı Bahtiyar Taranoğlu, Cuma namazı hutbesinde caminin yapımına destek olan herkese teşekkür etti. Taranoğlu, "Yüce Allah'ın bize bahşettiği bu güzelliğin içerisinde olmak en güzel en önemli şereftir. Cami yaptırmak, cami yapmak, ona emek vermek en önemli hadiselerden birisidir" dedi.

Vali Ali Kaban, namazın ardından alt katında kütüphane bulunan camiyi gezdi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beü'de Yaptırılan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement