Beydof Kulubünden Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beydof Kulubünden Başkan Özaltun'a Ziyaret

Beydof Kulubünden Başkan Özaltun\'a Ziyaret

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (BEYDOF) üyeleri Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

22.07.2014 13:18

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Sporları ve Off Road Kulübü (BEYDOF) üyeleri Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti.

BEYDOF Kulübü Başkanı Ömer Yürük ve üyelerin ziyaretine kendisi de bir off-road tutkunu olan AK Parti Beyşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Kesme de eşlik etti. BEYDOF Kulübü Başkanı Ömer Yürük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a belediye başkanlığı görevinde başarı temennisinde bulunurken, kulüp olarak kuruldukları günden bu yana Beyşehir ilçesi ve ilçe dışında yürüttükleri off-road etkinlikleri ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Bu sporu yaparken Beyşehir'in de tanıtımına katkıda bulunduklarını aktaran Yürük, kulüp olarak Beyşehir genelinde birçok sosyal faaliyete de imza attıklarını söyledi. Yürük, zaman zaman Konya dışında da off-road kulüpleri ile işbirliğine giderek çeşitli aktivitelere ve yarışmalara katıldıklarını ve bu yarışlarda çeşitli başarılar elde eden üyelerinin olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Murat Özaltun ise, BEYDOF'un faaliyetlerini ve gerçekleştirdikleri etkinlikleri yakından ve ilgiyle takip ettiğini söyledi. Özaltun, off-road tutkunlarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydof Kulubünden Başkan Özaltun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement