Beylikdüzü Belediyesi'nden Emektar Personele Vefa Yemeği - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi'nden Emektar Personele Vefa Yemeği

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediyesi'ne uzun yıllar hizmet veren​ personeliyle yemekte buluştu.

08.01.2015 08:56

Beylikdüzü'nün eski günlerinin, gelişiminin konuşulduğu buluşmada İmamoğlu, çalışma arkadaşlarına uzun yıllar verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Beylikdüzü'nün gelişimine tanıklık eden ve bu gelişimde 20 yıllık​ payı bulunan belediye personeli, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği teşekkür yemeğinde bir araya geldi. İlçenin 3 belde olarak yönetildiği günden itibaren kentin inşasında imzaları bulunan emekçilere yemek sonunda plaket takdim edildi.

"Büyük Bir Aile Olmak Keyifli"

Yemekte personelin ilçeye dair anılarını ilgiyle dinleyen Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yaşayan herkesi büyük bir aile olarak gördüğünü belirterek bu ailenin bir parçası olan emektar personeliyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

"Hep Birlikte Çalışarak En İyi Belediye Olacağız"

Beylikdüzü'nün İstanbul'un adından en çok söz ettiren ilçesi olacağını vurgulayan Başkan İmamoğlu, "Bir arada olunca güç, kuvvet olur. Beylikdüzü'nde kimse bizim için öteki değil. Biz hep birlikte çalışarak İstanbul'un en çok bahsedilen, en iyi hizmetleri sunan​ belediyesi olacağız" şeklinde mesajlar verdi. Yemekte, ​Beylikdüzü'nün şehir arşivini oluşturmayı planladıklarını da belirten İmamoğlu, bu noktada ilçenin sıfırdan yapılanmasına şahit olan personelinden de ​katkı istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi'nden Emektar Personele Vefa Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement