Beylikdüzü Belediyesi Tüyap Kitap Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Tüyap Kitap Fuarı'nda

Beylikdüzü Belediyesi, Tüyap'ta düzenlenen 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nda yerini aldı.

14.11.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stantları gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kitapların insanlara kattığı değere vurgu yaparak, bol bol kitap alışverişinde bulundu, ünlü yazarlarla sohbet etti.

Tüyap 33. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı Beylikdüzü'nde başladı. Özellikle gençlerin ve öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdiği fuarda standını açan Beylikdüzü Belediyesi, barkovizyon yardımıyla vizyon projelerini hem fuar ziyaretçilerine tanıttı hem de Beylikdüzü Halk ve Çocuk Kütüphanesi'nin duyurumunu yaptı. Fuarda Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı, belediye meclis meclis üyeleri ve birim müdürleri de bulundu.

"Beylikdüzü'ne Değer Katıyor"

Fuarı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda yayınevinin standına uğrayarak kitapları yakından inceledi ve kitap alışverişi yaptı. Özellikle tarih kitaplarına olan merakından bahseden Başkan İmamoğlu, "Tüyap Kitap Fuarı çok değerli. Kitaplar çok önemli. Kitapların insanlara kattığı tecrübe çok ayrı. Bu fuar Beylikdüzü'müze bir değer katıyor. Önemli sanatçıları bir arada görebiliyor, onlarla sohbet edebiliyoruz" diye konuştu.

"Çocuklarımız Bizi Buraya Getirdi"

İmamoğlu ayrıca çocuk ve gençlerin kitapların dünyasında heyecanla kaybolmalarının ve ebeveynlerin çocuklarımız bizi buraya getirdi demelerinin öneminin çok büyük olduğuna dikkat çekti. Önümüzdeki yıl Beylikdüzü Belediyesi'nin Kitap Fuarı'na olan entegrasyonunu çok daha iyi bir şekilde sağlayacağının altını çizen İmamoğlu, tüm vatandaşların da bol bol kitap okumasını diledi, Veli Ağbaba, Sinan Meydan gibi sevdiği yazarlara ve önemli kişilik Vural Savaş'a kitap imzalatmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesi Tüyap Kitap Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement