Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu

Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası\'nda Kazanan Belli Oldu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası, İhlas Koleji Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

04.09.2014 11:13  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıyasıya geçen rekabetlerin nefes kestiği turnuvada, 4 grupta yarışan kulüplerin 2'si turnuvaya katılamadı. İlk 3'e giren kulüpler kupayı kaldırdı.

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Bizimkent Spor Kulübü'nün birlikte düzenlediği 2001-2002-2003 doğumlu küçük bayan sporcuların yarıştığı turnuva, Marmara Mahallesi'ndeki İhlas Koleji Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti. 10 kulübün yarıştığı Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası'na Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Galatasaray gibi voleybolun dev kulüpleri de katıldı. Kıyasıya geçen turnuvada, Eczacıbaşı Kız Takımı 1. olurken, 2. FYL Kız Takımı, 3. ise UPS Takımı oldu.

Turnuvanın final maçını İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ve Bizimkent Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul Bölükbaşı ile birlikte izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, maçlarda sporcuların performansını oldukça iyi olduğunu belirterek ilerleyen yıllarda kendilerini Milli Takım'da görmeyi arzu ettiğini belirtti.

Şampiyon olan takıma birincilik kupasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verirken, ikincilik kupası ise Hami Koç tarafından verildi. Toplu fotoğraf çekimiyle sonlandırılan turnuvada, İmamoğlu, tüm sporcuları tek tek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası'nda Kazanan Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement