Beypazarı'nda Tübitak Destekleri Semineri - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda Tübitak Destekleri Semineri

Beypazarı'nda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından verilen desteklerle ilgili seminer düzenlendi.

16.12.2014 18:17

Beypazarı'nda, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından verilen desteklerle ilgili seminer düzenlendi.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan TÜBİTAK Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu, Bilim İnsanı Destekleme Dairesi Başkanlığının (BİDEB), bilim ve teknoloji üretebilen, ürettiği bilim ve teknolojiyi toplumsal ve ekonomik faydaya dönüştürebilen, dünya bilim ve teknolojisine katkıda bulunan saygın bir Türkiye'nin yaratılması için destekleyici ve teşvik edici çeşitli programlar ve etkinlikler yürüttüğünü söyledi.

Arcaklıoğlu, bu kapsamda BİDEB'in, lisans, yüksek lisans ve doktora bursları verdiğini, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla girişimcilik ve yenilikçilik alanında lise ve üniversite düzeyinde yarışmalar düzenlediğini, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen doktora ve doktora sonrası araştırmalar için dertsek sağladığını ifade etti.

Arcaklıoğlu, verilen desteklerle ilgili çeşitli bilgiler aktararak, katılımcıların sorularını yanıtladı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda Tübitak Destekleri Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement