Beypazarı Yöresel Ürünleri YÖREX'te - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Yöresel Ürünleri YÖREX'te

TOBB desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarına Beypazarı ilçesi de yöresel lezzetleriyle katıldı.

23.10.2014 16:52  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) Beypazarı ilçesi de yöresel lezzetleriyle katıldı.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, yaptığı açıklamada, YÖREX'e daha önce de katıldıklarını belirterek, ilçe olarak bölgesel ve yöresel ürünlerin tanıtımı için iyi bir fırsat yakaladıklarını ifade etti.

Çalışkan, Beypazarı Belediyesi ve Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği ortaklığı ile bu yıl da hem ilçenin tanıtımı için hem de coğrafi işaretli Beypazarı kurusu ve diğer yöresel ürünlerle fuarda stant açtıklarını bildirdi.

"Sizin oraların nesi meşhur" sloganıyla gerçekleştirilen fuarda, yöresel ürünlerin coğrafi işaret alarak, markalaşmaya katılımın önemli olduğunu anlatan Çalışkan, "Fuar, hem yöresel ürünlerimizin markalaşması hem de ilçemizin tanıtılması için çok büyük bir önem arz ediyor" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Yöresel Ürünleri YÖREX'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement