Beyşehir'de Avcılık ve Atıcılık Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Avcılık ve Atıcılık Şenliği Düzenlendi

Beyşehir\'de Avcılık ve Atıcılık Şenliği Düzenlendi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde avcılık ve atıcılık şenliği düzenlendi.

07.04.2014 10:14  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde avcılık ve atıcılık şenliği düzenlendi.

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175'inci yıldönümü kapsamında Beyşehir'in Huğlu Mahallesi Atış Poligonu'nda düzenlenen trap atış müsabakalarını Konya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Emin Dursun, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, Beyşehir adliyesinin cumhuriyet savcıları, Atıcılık Federasyonu Antalya İl Temsilcisi ve Antalya Atıcılık ve İhtisas Kulübü Başkanı Veli Çavlı, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı ve vatandaşlar izledi. Trap atış müsabakalarına katılan aralarında milli sporcuların da olduğu 30'a yakın atıcının tamamına yarışmanın sonunda madalyaları takıldı. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya'ya ise organizasyona verdiği destekten ötürü bir plaket takdim edildi.

Atıcılık Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Veli Çavlı yaptığı açıklamada, Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen avcılık ve atıcılık şenliğinden dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Jandarma Teşkilatımız, Huğlu halkıyla bu organizasyonla toplanmamıza, bir araya gelmemize vesile oldu. Aralarında milli sporcuların da olduğu Antalya, Konya, Seydişehir, Beyşehir ve Huğlu'dan 30'a yakın atıcımız bu yarışlara katıldı" dedi.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya ise, 175 yaşına ulaşan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutlarken, bu tür organizasyonların devamının gelmesi dileğinde bulundu. Kızılkaya, gerekli destekler verilirse Huğlu Atış Poligonu'nda ulusal ya da uluslararası atış müsabakaları yapmak istediklerini belirterek, "Konya'da Beyşehir bölgesi silahın bölgesidir. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi olarak ise bu sektörün öncüsüyüz. Jandarmamıza bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Avcılık ve Atıcılık Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement