Beyşehir'de İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de İstişare Toplantısı

Beyşehir\'de İstişare Toplantısı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir ve Derebucak ilçelerinin belediye başkanları ile AK Parti Teşkilatı mensupları istişare toplantısında bir araya geldi.

12.06.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir ve Derebucak ilçelerinin belediye başkanları ile AK Parti Teşkilatı mensupları istişare toplantısında bir araya geldi.

Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda düzenlenen toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütcü, belediye başkan yardımcıları, AK Parti kadın ve gençlik kolları mensupları, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

İlçe teşkilatlarının yürüttüğü çalışmaları gözden geçirmek, kademeler arasındaki çalışma ve işbirliğini sağlamak, örnek çalışmaları duyurmak, sorunları tahlil etmek, genel ve yerel hizmetleri değerlendirmek için gerçekleştirilen toplantıda konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 30 Mart'ta yapılan seçimlerde ilçe teşkilatı olarak disiplinli ve özverili yapılan çalışmanın meyvelerinin alındığını söyledi.

Özaltun, "Alınan başarıda başta ilçe teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimizin ve herkesin payının olduğu muhakkak. Bu çalışmalara katılamayıp da duaları ile destek olan, önümüzü açan çok sayıda hemşehrimiz de var. Beyşehir'e hizmet etme onurunu bizlere veren vatandaşlarımıza ve bu süreçte emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin diyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement