Beyşehir'de TOKİ Başvuruları Başladı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de TOKİ Başvuruları Başladı

Beyşehir ilçesinde, 2. Etap TOKİ Konutları için müracaatların bugünden itibaren başladığı bildirildi.

25.06.2015 14:43

Beyşehir ilçesinde, 2. Etap TOKİ Konutları için müracaatların bugünden itibaren başladığı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Avşar Mahallesi'nde hayata geçirilecek 251 konutluk 2. Etap TOKİ Konutları için müracaatların 30 Temmuz'a kadar süreceğini belirtti.

Üç farklı tipte yapılması planlanan konutlar için Ziraat Bankası şubelerine alt gelir grubu için 4 bin, sosyal konutlar için 6 bin lira ödenerek müracaatların yapılabileceğini belirten Özaltun, şu bilgileri verdi:

"Beyşehir'de ev hayali kuranlar, 456 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. Beyşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek projeye yoğun ilgi gösterilmesi bizi sevindiriyor. Seçim döneminde hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini istiyoruz. İlçemize bağlı Huğlu ve Üzümlü mahallelerimizde yapılacak TOKİ konutlarının başvuru sürecinin bir an önce başlaması için de girişimlerimiz devam ediyor. Beyşehir'e hayırlı uğurlu olsun."

Özaltun, yeterli başvurunun olması halinde konutların bu yıl içerisinde yapımına başlanacağını, toplu konut projeleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin  Belediye hizmet binası girişindeki AK Masa'ya müracaat edebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de TOKİ Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sadece elestiri: baskanım cabalarınızı takdir ediyorum da ufak bi hesap yaparsak dar gelirli icin 75 metrekare ev 180 ayda 456 tl taksitle 82000 yapar 4000 peşin 86000 memur endeksini saymıyom metrekaresi 1150 tl carsı daha ucuz zaten kredi cekse aynı parayı bulacak istedigi mahalleden daha geniş daıre alabilir tokiden aldı diyelim ulasım parası ne olcak cocukları okula gitse kendi ise gitse ayrıca bi otobüs masrafı kışın da yolu kapanıyor daha merkezi biryere yapıla bilinir 0 0 Yanıtla

Advertisement