Beyşehir Protokolünden Seydişehir ve Derebucak'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Beyşehir Protokolünden Seydişehir ve Derebucak'a Ziyaret

Konya'nın Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, Kaymakam Başıbüyük ve Garnizon Komutanı Özdemir'den, Seydişehir ve Derebucak ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

08.08.2014 08:56  Güncelleme: 10:24

Heyet, öncelikle Seydişehir'de Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennilerini iletti.

Daha sonra Seydişehir Belediyesi'ne geçen heyet burada Başkan Mehmet Tutal'ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Mehmet Tutal'la bir süre görüşen ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Beyşehir heyeti, Başkan Tutal'a tarihi Beyşehir Köprüsü manzaralı bir tablo hediye etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaretlerinden ötürü Beyşehir heyetine teşekkür etti. Seydişehir'den sonra Derebucak ilçesine geçen Beyşehir heyeti Derebucak Kaymakamı Bülent Ay'ı ziyaret etti. Beyşehir heyetinin son ziyaret durağı Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa oldu. Belediye Başkanı Ahmet Kısa'yı makamında ziyaret eden heyet yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Kısa'ya Beyşehir manzarası bir tablo hediye etti. Beyşehir protokolünün Derebucak'a ve belediyeye yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyşehir Protokolünden Seydişehir ve Derebucak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement