Biga ve Lapseki'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga ve Lapseki'den Kısa Kısa

Biga ve Lapseki\'den Kısa Kısa

Biga Ticaret Borsası, huzurevinde iftar yemeği verdi

30.07.2013 11:02

Biga Ticaret Borsası (BTB), huzurevinde iftar yemeği düzenledi.

BTB Genel Sekreteri Halil Erol, burada yaptığı konuşmada, huzurevinde barınan yaşlılara sağlıklı bir ramazan geçirmelerini dileyip, "Bayrama hep birlikte kavuşmamızı temenni ediyorum" dedi.

Biga Huzurevi Müdürü Filiz Harmancı ise ramazan süresince her gece iftar yemeği için konuklarının olduğunu ifade ederek, yaşlıların bu durumdan çok memnun kaldığını kaydetti.

Karabiga'nın yolları asfaltlandı

Biga'nın Karabiga beldesinin yolları asfaltlandı.

Karabiga Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, beldenin en gözde yerleri arasında bulunan kadınlar hamamı, plaj ve yelken okulunun bulunduğu mevkilerdeki sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları sona eren yolların asfaltlama ve şerit çalışmalarının da tamamlandığını söyledi.

Çardak Belediye Başkanı Ulaş, iftar yemeği verdi

Lapseki'nin Çardak beldesi Belediye Başkanı Basri Ulaş, AK Parti teşkilatı üyelerine iftar yemeği verdi.

Ulaş, tarihi handa düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 4 yıldır her ramazan ayında akşamları ortalama 500 kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi.

Beldedeki iftar geleneğini uzun yıllar devam ettirmeyi düşündüklerini dile getiren Ulaş, yemeğe katılanlara teşükkür etti.

İftar yemeğine, AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Aslan, partililer ve vatandaşlar katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga ve Lapseki'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement