Bigadiç'te Ayakkabı Mağazasının Açılışını Başkanlar Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'te Ayakkabı Mağazasının Açılışını Başkanlar Yaptı

Bigadiç\'te Ayakkabı Mağazasının Açılışını Başkanlar Yaptı

Cadde Ayakkabı mağazasının açılışını Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Eski Belediye Başkanı Davut Uzuner Yaptı

17.06.2015 13:46  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Eski Belediye Başkanı Davut Uzuner, Belediye Meclis Üyeleri Nazım Özyiğit, Ersin Uras, Mustafa Erat, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Saran, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, CHP İlçe Başkanı Bülent Ulubak, MHP İlçe Başkanı Adem Demiraslan ve çok sayıda davetli, dualar eşliğinde Cadde Ayakkabı mağazasının açılışını yaptı.

Bigadiç'te ki işletmelerin açılış törenlerine katılarak esnafa olan desteğini sürdüren Belediye Başkanı İsmail Avcu, açılış kurdelasını keserek "İşletme sahibi kardeşlerimize hayırlı olsun. Rabbim helal ve bol kazanç nasip etsin. Bigadiç'te açılan her bir işletme ilçemiz için büyük kazançtır. İlçemizin merkezinde ticaret hayatına renk katan Atatürk Caddesinde böyle bir mağazanın açılması da çok güzel oldu. Ben bu ayakkabı mağazasının işyeri sahiplerimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

Kurdele kesiminin ardından işletmeyi gezen Başkan Avcu, işletme sahipleriyle bir süre sohbet etti. Açılış programı mağaza sahiplerinin davetlilere dondurma ikramıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'te Ayakkabı Mağazasının Açılışını Başkanlar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement