Bigalı Öğretmenler İngiltere'den Döndü - Son Dakika
Yerel

Bigalı Öğretmenler İngiltere'den Döndü

Bigalı Öğretmenler İngiltere\'den Döndü

İngiltere Cambridge’den dönen Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret etti.

14.02.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Cambridge'den dönen Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen'i makamında ziyaret etti.

Tevfik Emin Başarır İlkokulu idareci ve öğretmenleri Erasmus+Programı ama eylem 1 okul eğitimi personel hareketliliği 'kendine inan özgüven kazan' adlı proje kapsamında 22 Ocak-4 Şubat 2017 tarihleri arasında İngiltere'nin Cambridge şehrinde 10 günlük bir eğitime katıldılar. Kişisel ve mesleki gelişim açısından çok verimli bir çalışma olduğunu belirten Okul Müdürü Bayram Ali Dur yaptığı açıklamada, "Problem çözme, davranış kazandırma, farklı öğretim metot ve teknikleri, İngilizce eğitim sistemi, düşünce eğitimi, bilgiye dokunuş, empati kurma, duygu merkezli eğitim, interaktif öğrenme, öğrenci farklılıklarını dikkate alarak öğrenmeyi sağlama ve farkındalık oluşturma konularında verimli bir eğitim aldığımıza inanıyorum" dedi. Dur, Türkiye genelinde 3 bin 642 proje arasından 81 projenin onaylandığını, proje bütçesinin 29 bin 780,00 avro olduğunu hatırlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, idareci ve öğretmenlerle sohbet ederek, öğretmenlerin kazanımları hakkında bilgi aldı. Projenin amacına ulaştığını gördüğünü ifade eden Bilen, uygulamaların sadece Tevfik Emin Başarır İlkokulu ile sınırlı kalmayıp, Biga'daki tüm okullara yayılmasının temennisinde bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigalı Öğretmenler İngiltere'den Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement