Bik İzmir Şube Müdürü Orhan Bergama'da Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bik İzmir Şube Müdürü Orhan Bergama'da Gazetecilerle Buluştu

Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Şube Müdürü Burak Orhan, Bergama'da yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ile biraraya geldi.

06.07.2014 17:48

Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Şube Müdürü Burak Orhan, Bergama'da yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ile biraraya geldi.

Haluk Elbe Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda gazetelerin satış rakamları, içerik ve asgari kadroları konusunda uyarıcı hatırlatmalarda bulunan Orhan, özellikle tiraj ve gelir artırımına yönelik gazeteleri birlikte hareket etmeye çağırdı.

Orhan, gazetelerin daha modern ve güçlü olması adına gelir getirici çalışmaların yapılması gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Belediyelerin göndermiş olduğu basın bültenleri bir haber kaynağı değildir. Bu bir bilgilendirmedir. Siz bunu manşetlik bir haber yapamazsınız. Böyle yapılan haberleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Özellikle bölgenizde ulusal basın temsilcilerinin haberlerini alıp, haberi kendiniz yazmış gazetenize yazmanız büyük suç. Bu konuda cezai uygulamalar var. Bunlara dikkat etmelisiniz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bik İzmir Şube Müdürü Orhan Bergama'da Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement