Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Babalar Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Babalar Günü Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı\'nın Babalar Günü Mesajı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

20.06.2015 14:14

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yağcı, mesajında, "Tecrübeleriyle bize yol gösteren, imkanlarını bizim için seferber ederek önümüzü açan, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteğini arkamızda hissettiğimiz babalarımıza, gereken saygıyı göstermeyi asla ihmal etmemeliyiz" diye aktardı.

Ailelerine mutlu, huzurlu ve müreffeh bir ortam sağlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bütün babaların Babalar Günü'nü kutlayan Başkan Selim Yağcı, mesajında şöyle devam etti.

"Üstlendikleri sorumlulukların yanı sıra gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, imkanlarını bizim için seferber ederek önümüzü açan, bir ömür boyu maddi-manevi her türlü desteğini arkamızda hissettiğimiz babalarımıza, gereken saygıyı göstermeyi asla ihmal etmemeliyiz. Çocuklar da babalarının değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemelidir. Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı, ancak onlara sevgi ve saygı duygularımızı yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Bu anlamlı günün babalarımıza ilgimizi, sevgimizi, saygımızı yansıtmak için güzel bir vesile olduğunu düşünüyor, bütün babalara aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyor, saygılarımı sunuyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Babalar Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement