Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'ndeki İftara Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'ndeki İftara Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi\'ndeki İftara Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Kültür Sitesi’nde verilen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu.

19.06.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Kültür Sitesi'nde verilen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu.

11 ayın sultanı Ramazan'ın tüm bereketiyle yaşandığı Bilecik'te vatandaşlar Bilecik Belediyesi tarafından Kültür Sitesi'nde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen ve kentteki hayırsever kurum ve kuruluşlarının da katkı sunduğu etkinlikte, çocuk, yaşlı ve gençlerinde olduğu vatandaşlar aynı sofrada iftarlarını açtı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI VATANDAŞLARLA SAHURDA BİR ARAYA GELDİ

Ramazan ayının tüm güzelliklerini vatandaşlarımıza sunmaya çalışan Bilecik Belediyesi, bu yıl Belediye Kültür Sitesi'nde iftarın yanı sıra sahurda da vatandaşları ağırladı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Vekili Nihat Can, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve Bilecik Belediyesi birim müdürleri ile birlikte, sahur yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı değerlendirmede belediye olarak vatandaşlara her türlü güzel hizmeti sunma gayretinde olduklarını belirterek, Ramazan ayının Bilecik, ülkemiz ve tüm insanlığa güzellikler ve huzur getirmesi dileğinde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'ndeki İftara Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement