Bilecik'te "2. Geleneksel Okıl Oyunları Şenliği" - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "2. Geleneksel Okıl Oyunları Şenliği"

Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği (BİLGEDER) işbirliğinde gerçekleştirilen "2. Geleneksel Okıl Oyunları Şenliği" düzenlendi.

10.06.2015 09:19

Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği (BİLGEDER) işbirliğinde gerçekleştirilen "2. Geleneksel Okıl Oyunları Şenliği" düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, BİLGEDER Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, okul müdürleri ve veliler ile öğrenciler katıldı.

Can, yaptığı konuşmada, belediyenin eğitime destek verdiğini, eğitim ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen program ve projeleri önemsediklerini belirterek, "Çocuklarımıza ve eğitime yönelik birçok çalışma ve projeyi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimle ilgili tüm konuları önemseyen Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın yakın takibi ve ilgisiyle her yıl okullarımıza ilişkin güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tekelioğlu da görevlerinin çocukları en iyi şekilde yetiştirmek ve topluma yararlı vatandaşlar olmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Canımızdan çok sevdiğimiz varlıklarımız, çocuklarımızı yetiştirmek için gayret göstereceğiz. Okullarımızla işbirliği halinde çocuklarımıza bilgiyi kavratmanın yanında değerlerimizi kavratmamız gerekiyor. Yavrularımızı sevgi, doğruluk, şefkat ve merhamet ve kültürel mirasımıza sahip çıkma duyguları ile yetiştirdiğimiz zaman geleceğin yönetim kadrolarında tertemiz, pırıl pırıl insanları göreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Şenlikte, ana sınıfı ve ilkokul 5. sınıf öğrencileri 6 kategoride hünerlerini sergiledi.

Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte, çocukların zevkli yarışlarına veliler ortak oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te '2. Geleneksel Okıl Oyunları Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement