Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Gönüller İftar Sofrasında" Etkinlik

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüller iftar sofrasında" etkinliği kapsamında İstasyon Mahallesi'nde iftar verildi.

06.07.2014 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gönüller iftar sofrasında" etkinliği kapsamında İstasyon Mahallesi'nde iftar verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile katıldığı iftarda yaptığı konuşmada, ramazanın birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü, paylaşım ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, lokmalarını birlikte paylaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşliklerini göstermek amacıyla sofralar kurduklarını söyledi.

Geçen yıl başlattıkları geleneği bundan sonrada mahallelerde devam ettirmek istediklerini vurgulayan Yağcı, şöyle konuştu:

"Yılda bir defa da olsa eş, dost, komşu ve akrabayla aynı mahallede bir araya gelip, bir suyu, bir ekmeği birlikte paylaşmaları bizleri mutlu ediyor. Organizasyonlara katılarak bizlere güç ve destek veriyorsunuz. Sizlerin gücü, desteği, sevgisi ve saygısı bizlere daha büyük hizmetleri yapmak noktasında yol açıyor, enerji ve sinerji veriyor. En büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz. Buradan ayrılmadığımız süre içerisinde bizi yenecek hiçbir güç yok. Onun için sevelim, sevilelim."

İftara katılanların davul zurna eşliğinde karşılandığı programda, çocuklar için oyun grupları kurulurken, vatandaşlara ayrıca Osmanlı şerbeti ikram edildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Gönüller İftar Sofrasında' Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement