Bilecik'te Şiddetli Rüzgar - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Şiddetli Rüzgar

Etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle 2 kişi yaralandı Bazı binaların çatısında ve araçlarda hasar meydana geldi.

23.09.2014 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle 2 kişi yaralandı, anaokulu ve evlerin çatıları uçtu, araçlar hasar gördü ve çok sayıda ağaç devrildi.

Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Balahatun Anaokulu'nun çatısı, şiddetli rüzgar nedeniyle hasar gördü. Okul bahçesinde bulunan oyun grupları ile elektrik direkleri devrildi. Bölgede güvenlik şeridi oluşturuldu.

İsmetpaşa Mahallesi'nde de 3 katlı binanın çatısı, rüzgarın etkisiyle çevreye savruldu. Çatıdaki kiremitlerin sokağa dağıldığı olayda, vatandaşların adeta şoka girdiği gözlendi.

Bahçelievler Mahallesi'nde park halinde bulunan bir minibüsün üzerine inşaat malzemesi düşmesi sonucu hasar meydana gelirken, elektrik direkleri ve evlerin çatıları zarar gördü. Küçük Sanayi Sitesi'nde ağaçların dalları kırıldı. Cumhuriyet Mahallesi Kırklar Caddesi'nde bir evin çatısı bulunduğu yerden çıkarak bitişiğinde bulunan iki eve zarar verdi. Park halinde bulunan 3 otomobilde de hasar oluştu.

Teyfikbey Caddesi'nde durakta minibüs bekleyen Selvet Sağlam'ın üzerine rüzgarın etkisiyle simit tezgahı düştü. Olayda yaralanan kişi, 112 Acil Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan Tepebaşı mevkisinde de yolda yürüyen bir vatandaş, rüzgarın etkisiyle beton zemine düştü. Kafasından yaralanan kişi, Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Şiddetli Rüzgar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement