Bilecik'te Yaz Kuran Kursları Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Yaz Kuran Kursları Yıl Sonu Etkinliği

Bilecik'te yaz Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

19.08.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te yaz Kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Müftü Vekili Ahmet Tokgöz, kurs görevlileri ve kursiyerler ile ailelerin katıldığı etkinlikte, öğrencilerin yaz tatillerini cami ve Kuran kurslarına katılarak güzel ve faydalı biçimde değerlendirdiklerini söyledi.

Kurslarda yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazandıklarını ifade eden Vali Nayir, "Yaratıcımızı ve yaratıcımızın bizden taleplerini kurslar vesilesiyle gençlerimiz, çocuklarımız ve geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımız öğrendiler. ve inanıyorum ki, camilerimiz de olması gereken şekilde asli fonksiyonlarını en güzel şekilde ifa edecek faaliyete ve hizmete vesile oldu.  Her geçen gün artan talep, bizleri sevindirmektedir. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, en faydalı kursa katıldılar. Anne ve babalarımızı da tebrik etmek istiyorum, çocuklarımızı kurslara göndererek, onların hayatlarında önemli bir dönüm noktasına ve kazanıma sebep oldular. Diyanet mensuplarımızda, önemli bir hizmeti en iyi şekilde şevkle ve iştiyakla yerine getirdiler" diye konuştu.

Belediye Başkanı Yağcı da geleceğin teminatı ve ümitleri çocukların, yapamadıklarını yapmalarını, gerçekleştiremediklerini gerçekleştirmelerini, geleceklerinin huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini istedikleri yegane varlıklar olduğunu belirtti.

Müftü Vekili Tokgöz ise il genelinde cami ve Kuran kurslarında 24 bin 716 öğrencinin kurslara katıldığını ve 378 usta öğreticinin görev aldığını bildirdi.

Etkinlik, yaz Kuran kurslarına katılan öğrencilerin, usta öğreticileriyle birlikte hazırladığı programı sunmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Yaz Kuran Kursları Yıl Sonu Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement