Bilecik'teki Jant Fabrikası İşçilerinin Protestosu - Son Dakika
Yerel

Bilecik'teki Jant Fabrikası İşçilerinin Protestosu

CHP Bilecik İl Teşkilatı, merkeze bağlı Bayırköy beldesinde faaliyet gösteren bir özel jant fabrikasında eylem yapan işçilere destek verdi.

14.02.2014 16:40

CHP Bilecik İl Teşkilatı, merkeze bağlı Bayırköy beldesinde faaliyet gösteren bir özel jant fabrikasında eylem yapan işçilere destek verdi.

Birleşik Metal-İş Sendikasına üye işçiler, toplu iş sözleşmelerinden sonuç alamadıkları iddiasıyla, üretime engel olmadan yemek molasında ve vardiya çıkışında, düdük ve slogan atarak iş yerini protesto ediyor.

Birleşik Metal-İş Sendikası'na üye işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alamadıkları gerekçesiyle, üretime engel olmadan yemek molasında ve vardiya çıkışında, düdük çalıp slogan atarak iş yerini protestolarına devam ediyor.

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün ile birlikte il ve ilçe belediye başkan adayları, vardiyadan çıkan işçileri ziyaret ederek, eylemlerine destek verdi.

İş yeri temsilcisi Selçuk Kargi toplu iş sözleşmelerinde bugüne kadar yapılan 7 görüşme hakkında bilgi vererek,  haklarını alana kadar mücadelelerinin devam edeceğini bildirdi.

Karaahmet ise eylem yapan işçilere destek vermek amacıyla ziyaret ettiklerini ve kısa sürede toplu iş sözleşmelerinin sonuçlandırılmasını temenni ettiklerini söyledi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'teki Jant Fabrikası İşçilerinin Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement