Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bilecik'ten Kısa Kısa

İl Genel Meclisi üyelerinden Vali Nayir'e ziyaret.

10.04.2014 14:33

İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Serkan Yıldırım ve meclis üyeleri, Vali Ahmet Hamdi Nayir'i ziyaret etti.

Nayir, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni dönemde de hayırlı ve güzel çalışmalar yapılacağına inandığını söyledi.

Hizmetin, bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Nayir, şunları kaydetti:

"Önceki dönemde arkadaşlarımızın bırakmış olduğu bayrak yarışını ve ilimizin ihtiyaç duyduğu yeni hizmetleri, birlikte yapacağız. Hem görev alanı olarak hem de coğrafi alan olarak önemli bir mesuliyetimiz var. Ortak paydamız, Bilecik. Bilecik'in faydasına olacak hizmetlerde oy ve gönül birliği olsun isteriz. Uyumu sağladığımız zaman hedeflerimize daha kolay ulaşabiliriz. 208 bin vatandaşımızın tamamına hizmet götüreceğimiz ve tamamının sorumluluğunu hissedeceğiz. Sorumluluğu da başarıyı da paylaşmamız lazım."

İl Genel Meclisi üyelerinin siyasi kimliklerini bırakıp ve rozetlerini çıkardığını ifade eden Yıldırım ise el ele verip, oy çokluğu ve birliğiyle kararlar alarak, beraber çalışacaklarını dile getirdi.

Vali Nayir'den Bilecik Yurt Müdürlüğüne ziyaret

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bilecik Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yaptığı iadeiziyarette kurum müdürü Lütfi Doyuk ve personeli tarafından karşılanan Nayir, tesisler, sportif faaliyetler ile kulüpler hakkında brifing aldı.

Nayir, daha sonra Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bilecik Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti.

Eskişehir Bölge Müdürü Eyüp Erkut, Yurt İdari İşler Şube Müdürü Hayrettin Kısa, Yurt Müdürü Selahattin Bulmuş ve diğer yetkililer ile öğrenciler tarafından karşılanan Nayir, kurumda incelemelerde bulundu.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Nayir, yurdun, yerleşke içinde olmasının ve sosyal imkanlarının bulunmasının, öğrenciler için önemli olduğunu kaydetti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement