Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır Bozüyük'teki Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır Bozüyük'teki Okullarda İncelemelerde Bulundu

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır Bozüyük\'teki Okullarda İncelemelerde Bulundu

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bozüyük’te inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

15.04.2015 16:21

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Bozüyük'te inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayır'ın ziyaretiyle Bozüyük Yenidoğan Mahallesinde yapımına devam edilen 8 derslikli özel eğitim okulu ve 16 derslikli ortaokulun yol sorunu çözüldü. İnşaatın yüzde 90'ının tamamlanmasına rağmen yol kotlarından dolayı doğalgaz, elektrik ve diğer alt yapı çalışmalarının yapılamadığı kaydedildi. İlk olarak Yenidoğan Mahallesinde yapımına devam edilen 8 derslikli özel eğitim okulu ve 16 derslikli ortaokulunun çözüm bekleyen yol sorunu ile ilgili incelemelerde bulunan Vali Nayır, konuyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından okulun altındaki istinat duvarının kenarının eğitim alanı ilan edilmesiyle kamulaştırılarak yolun buradan geçmesi uygun görüldü.

Nayir, ardından Yediler Mahallesinde yapımına başlanılan Anadolu İmam Hatip Lisesinin arsasında incelemelerde bulundu, yapımı bitmek üzere olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Son olarak da Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunun ek bina ve hafızlık sınıfı taleplerini yerinde değerlendiren Nayir, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Vali Nayır'a ziyareti sırasında Kaymakam Köksal Şakalar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Belediye Başkan Vekili Mehmet Bal, belediye başkan yardımcıları, il özel idaresi yetkilileri eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır Bozüyük'teki Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement