Bileti Alan 50 Milyon'un Hayallerini Kurmaya Koyuldu - Son Dakika
Güncel

Bileti Alan 50 Milyon'un Hayallerini Kurmaya Koyuldu

Bileti Alan 50 Milyon\'un Hayallerini Kurmaya Koyuldu

İkramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletlerini satın alan Diyarbakırlılar büyük ikramiyenin hayallerini kurmaya başladı

17.12.2014 15:48

Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun Yılbaşı özel çekiliş biletleri Diyarbakır'da satışı devam ediyor. Tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satışa çıktı. Bilet satın alan vatandaşlar hemen büyük ikramiye ile yapacaklarını düşünmeye başladı bile.

Diyarbakır'da satışa sunulan Yılbaşı biletlerine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Tam ve yarım biletin fiyatlarının pahalı olması nedeniyle vatandaşlar çeyrek bileti tercih ediyor. Vatandaşların ilgisinden memnun olduğunu ifade eden Şans oyunları ve Bilet Satıcısı Mehmet Ali Gürpınar, "Her sene olduğu gibi bu sene de Diyarbakır'a Ankara ve İstanbul biletlerini getirdik. Bayiimizde her yıl bir ikramiye çıkıyor. Çeyrek Bilet 12,5 yarım 25 TL, tam bilet ise 50 TL'den satılıyor. En çok talep çeyrek bilete var ama durumu iyi olan yarım ve tam bilet alıyor" dedi.

Büyük İkramiye Hayal Kurduruyor

'Belki çıkar' umuduyla piyango bileti satın alan Süleyman Karakaş isimli vatandaş ta, her yıl 'Büyük ikramiye bana çıkacak' umuduyla satın alıyorum. Şimdiye kadar hiç amorti bile çıkmadı. Ancak almaya devam ediyorum. Bu yıl yine 4 tane çeyrek bilet aldım. İki İstanbul, bir Ankara birde Diyarbakır biletleri satın aldım. Çıkmasa bile o heyecanı yaşamak ve büyük ikramiye hayalleri kurmak ta güzeldir. Kısa süreliğini de olsa arkadaşlarla büyük ikramiye çıkarsa ne yaparız diye eğlenceler düzenliyoruz" dedi. Büyük ikramiyenin kendisine çıkması durumunda Karakaş, "Bütün fakirlere bakarım. Öğrencilere yardım ederim. Ev, araba satın alırım, bütün dünyayı gezerim" dedi.

Büyük İkramiye İle Hayvanat Bahçesi Kurma Hayali

Yaklaşık 15 yıl boyunca piyango bileti aldığını ancak şimdiye kadar amortiden başka bir ikramiyeye isabet etmediğini anlatan İbrahim Demir isimli vatandaş ise, "Aslında bize çıkmayacağını bile bile satın alıyoruz. Yine iki tane bilet aldım. İkisine de çıkacağını zannetmiyorum ama en azından amorti çıkar belki de paramızı geri alırız" diye konuştu. Büyük ikramiyenin kendisine çıkması durumunda ise Demir, "Çok büyük bir arazi alıp içine bütün hayvanların olacağı hayvanat bahçesi kurarım. Benim de zevkim böyle ne yaparsın. Hem kendimi tatmin etmiş olurum, hem de gelen ziyaretçilerden para kazanırım" diye konuştu.

PTT'lerde de Satışa Çıktı

Bu arada ilk kez Yılbaşı Özel Çekiliş biletleri PTT şubelerinde satışa sunuldu. Diyarbakır PTT Şube yetkilisi, PTT ile Milli Piyango Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Milli Piyango İdaresince düzenlenen Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'ne ait biletlerin işyerlerinde de 1 Aralık'tan itibaren satışta olduğunu belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bileti Alan 50 Milyon'un Hayallerini Kurmaya Koyuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement