Bilge Çocuklar Darıca Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika
Güncel

Bilge Çocuklar Darıca Hayvanat Bahçesini Gezdi

Bilge Çocuklar Darıca Hayvanat Bahçesini Gezdi

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bilge Çocuklar, sosyal etkinlikler kapsamında Darıca'daki Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.

01.07.2014 09:03  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'nün öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlemiş olduğu kültürel gezi kapsamında, "Bilge Çocuklar"ı İstanbul Darıca Hayvanat bahçesine götürdü. Türkiye'nin en fazla hayvan türünü barındıran hayvanat bahçesi olan park, birçok hayvana ev sahipliği yapıyor. Toplamda 720 öğrencinin öğretmenleriyle birlikte katıldığı gezi de; Türkiye'nin ilk özel Hayvanat Bahçesi'ni rehberler eşliğinde gezen öğrenciler, hayvanlar hakkında bilgi edindi. Bilge Çocuklar bütün bir yılın stresini atarken, bir yandan da sosyal ortamda kendilerini geliştirme ve daha iyi ifade etme fırsatı buldular.

HEM EĞLENDİLER, HEM ÖĞRENDİLER

Türkiye'nin en fazla hayvan türünü barındıran Darıca'da Bilge Çocuklar, birçok hayvanı tanıma fırsatı buldu. Hem eğlenip hem öğrenerek gönüllerince bir gün geçiren öğrenciler, parkın içerisinde yer alan oyun alanlarında oyunlar oynayarak enerjilerini attı. Keyifli ve eğlenceli gezi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilge Çocuklar Darıca Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement