Bilgi Evi Üyeleri Çocuk Festivalinde - Son Dakika
Güncel

Bilgi Evi Üyeleri Çocuk Festivalinde

Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Çocuk Festivaline katıldı.

27.04.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, düzenlediği çocuk festivali ile kutladı. Dünyada ilk ve tek olarak çocuklara hediye edilen bu değerli günde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için çok renkli ve eğlenceli bir festival programı hazırladı. Avrupa'nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezi olan Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Çocuk Festivaline Zeytinburnu Bilgi Evi üyeleri de katıldı.

Bilgi Evi üyeleri gün boyunca gerçekleştirilen sahne etkinlikleri kapsamında; Cambaz Mithat Gösterisini, Jonglör Gösterisini, Çocuk Şarkıları Orkestrasını ve İllüzyonist Gösterisini coşku ile birlikte heyecanla takip etti. Gösterilerin ardından sahneyi devralan üyelerimiz hep birlikte şarkılar söyledi. Gerçekleştirilen etkinliklerle bayramlarını dolu dolu kutlayan bilgi evi üyeleri tüm bunların yanında kendileri için hazırlanan oyun alanında da doyasıya eğlendi. Kendilerini eğlendiren ve ikramlarda bulunan palyaçolarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Üyelerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı aralıksız eğlenceyle ve neşe dolu bir şekilde tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Evi Üyeleri Çocuk Festivalinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement