Bilişim, Elektronik ve Proje Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Bilişim, Elektronik ve Proje Yarışması Sonuçlandı

Gümüşhane Üniversitesi'nde, "Bilişim, Elektronik ve Proje Yarışması" düzenlendi.

15.05.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Üniversitesi'nde, "Bilişim, Elektronik ve Proje Yarışması" düzenlendi.

Gümüşhane Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen yarışmaya katılan 27 projenin sergilendiği törene, Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Günaydın, burada yaptığı konuşmada, yarışmanın, teoride edinilen bilginin pratiğe dökülmesi açısından önemli olduğunu ve öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını söyledi.

Türkiye'de ara elaman ihtiyacının önemli boyuta ulaştığını belirten Günaydın, "Bütün birimlerimizde uygulamalı eğitime önem veriyoruz. Gerek fakültelerimizde, gerekse meslek yüksekokullarımızda yeterli laboratuvar ve uygulama merkezi altyapımızı tamamladık. Önemli olan öğrencilerimize kazandırdığımız teorik bilginin uygulamaya dökülmesidir" dedi.

Günaydın, proje yarışmasının öğrencilere üretebilme heyecanı yaşattığını ve özgüvenlerini daha da pekiştirmelerini sağladığını kaydetti.

Yarışmada kategorilerinde, Meslek Yüksekokulu Mekatronik Bölümü'nden 'Mars Topu' projesi, Elektrik ve Enerji Bölümü'nden "Havadaki Nemden Su Oluşturma" projesi, Torul Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nden "Muhasebe Otomasyon" projesi birinciliği elde etti.

Proje ekiplerine, Günaydın ve protokol üyeleri tarafından ödül verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilişim, Elektronik ve Proje Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement