Bimeks, 7. Kez Trabzonspor'un Teknoloji Sponsoru - Son Dakika
Ekonomi

Bimeks, 7. Kez Trabzonspor'un Teknoloji Sponsoru

Bimeks, 7. Kez Trabzonspor\'un Teknoloji Sponsoru

Bimeks’in Anadolu Kulüplerine ve Türk futboluna desteği devam ediyor.

12.08.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bimeks'in Anadolu Kulüplerine ve Türk futboluna desteği devam ediyor. Süper Lig'de top koşturan çeşitli Anadolu takımlarının teknoloji sponsorluğunu uzun yıllar boyunca devam ettiren Bimeks, Trabzonspor'la sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, şampiyonluğun en büyük adaylarından Karadeniz Fırtınası Trabzonspor ile altı yıldır devam ettirdiği Teknoloji Sponsorluğu anlaşmasını bu yıl yedinci kez yeniledi. Yeni sezonda yeni stadı Akyazı Arena'da maç yapmayı planlayan Trabzonspor, aynı zamanda yaptığı güçlü transferlerle de takım kadrosunu zenginleştirdi. Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak yapılmış ilk stadı olma özelliği taşıyan Akyazı Arena, kendini temizleyen ve hava kirliğini gideren teknolojisiyle de ülkemizdeki ilk ve tek "çevreci stadı" oldu.

Sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, Bimeks olarak Trabzon şehrine ve dolayısıyla Trabzonspor'a ayrı bir önem verdiklerini vurguladı. "Trabzonluların, şehirde yedi senelik bir geçmişi olan Trabzon Bimeks mağazasına ve markasına gösterdikleri ilgi ve teveccüh bizleri sevindiriyor" diyen Akgiray, Bimeks olarak Trabzonspor'a Süper Lig Şampiyonluğu yolunda başarılar dilediklerini sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bimeks, 7. Kez Trabzonspor'un Teknoloji Sponsoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement