Bin Çocuğun Yüzü "Fatma Anne"Leriyle Güldü - Son Dakika
Güncel

Bin Çocuğun Yüzü "Fatma Anne"Leriyle Güldü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 3 yıl önce kurulan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bin çocuğa kıyafet yardımı yapıldı.

04.07.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 3 yıl önce kurulan Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneğince Ramazan Bayramı dolayısıyla bin çocuğa kıyafet yardımı yapıldı.

İlçede "Fatma anne" olarak bilinen derneğin başkanı Fatma Cavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitesinde açtığı kendine ait hesaptan yaptığı paylaşımlarla hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluşturduğunu belirtti.

Bu gönül köprüsünü kurmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Cavlı, "Allah, hayırseverlerimizden ve bağışçılarımızdan razı olsun. Onların sayesinde minik çocukların yüzü gülüyor, yoksulların da karınları doyuyor." dedi.

"Hedefimiz 500 idi, bin çocuğa ulaştık"

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ayvalık Belediyesi ve mahalle muhtarlarının belirlediği yoksullarla, kendi belirledikleri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştıklarını anlatan Cavlı, şöyle konuştu:

"Bunu yaparken, 'sağ elin verdiğini sol elin görmemesi' için daha doğrusu ihtiyaç sahiplerini rencide etmemek ve o insanları reklam malzemesi gibi kullanmamak adına her çalışmamızı medyaya yansıtmamaya gayret ediyoruz. Hayırseverlerimizin destekleriyle kanser hastalığıyla mücadele eden insanlarımızın ilaç, tedavi ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ramazan Bayramı öncesinde 500 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklara, bayramlık giysi almak adına düzenlediğimiz kampanyaya hayırsever vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hedeflediğimiz 500 idi bin çocuğa ulaştık."

Bin çocuğun giydirilmesinin yanı sıra yüzlerce aileye de bayram öncesinde erzak desteğinde bulunduklarını dile getiren Cavlı, bazı ailelere de ev eşyası ulaştırıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bin Çocuğun Yüzü 'Fatma Anne'Leriyle Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement