Binanın Çatı Duvarı Otomobilin Üzerine Düştü - Son Dakika
Güncel

Binanın Çatı Duvarı Otomobilin Üzerine Düştü

Binanın Çatı Duvarı Otomobilin Üzerine Düştü

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, tipinin etkili olduğu kentte 5 katlı bir binanın çatı duvarı bitişiğindeki park halinde duran bir otomobilin üzerine düştü.

31.12.2014 16:40

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde, tipinin etkili olduğu kentte 5 katlı bir binanın çatı duvarı bitişiğindeki park halinde duran bir otomobilin üzerine düştü. Ölen ve yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar oluştu. Feribot seferlerinin yapılamağı için ilçede 1.5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Gelibolu'ya bağlı Alaaddin Mahallesi Üç Köprüler Mevkii'ndeki beş katlı bir binanın çatı duvarı, bitişiğinde park halinde duran Aslı Çakırlar'a ait 17 RC 884 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, otomobilde maddi hasar oluştu.

Tipinin hayatı olumsuz etkilediği ilçede yollarda herhangi bir olumsuzluk olmaması için belediye ve karayolu ekipleri tuzlama ve kar kürüme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şu an ilçede kapanan yolun bulunmadığı kaydedildi. Ancak Gelibolu- Lapseki ile Gelibolu- Çardak arası yapılamayan feribot seferleri nedeniyle Kore Kahramanlar Caddesi üzerinde yaklaşık 1.5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binanın Çatı Duvarı Otomobilin Üzerine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement