Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Bingöl\'de Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

21.07.2014 15:56

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Olay anında ilçe merkezinde ambulansın olmaması tepkilere neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Karlıova ilçesi Lavaşa mevkiinde 21 FC 826 plakalı M.G. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Araçta bulunan M.G. (17) ve N.U. (16) yaralandı. Kaza anında o sırada Bingöl'den Karlıova'ya hasta almak için gelen ambulans, yaralıları alarak Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralılar, Bingöl'e sevk edildi. İlçede ambulans olmadığı için Bingöl'den ambulans istendi. Yaralılardan biri kendi imkanlarıyla biri de tek kişilik ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı yakınlarından Cihat Uzun, "Koca bir ilçede sadece bir ambulans hizmet veriyor. Kaza oldu yaralılarımız var, Bingöl'e götürmemiz lazım ama ambulans yok. Bingöl'den ambulans istendi geldi ama bir yaralı tek onunla gidebiliyor. Biz de yaralımızı kendi imkanımızla götürüyoruz. Yetkililerin bir an önce buna çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement