Bir Bardak Su İsteğini Duymazdan Gelen Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Bir Bardak Su İsteğini Duymazdan Gelen Eşini Boğarak Öldürdü

Bir Bardak Su İsteğini Duymazdan Gelen Eşini Boğarak Öldürdü

Muğla'da, eşini elleriyle boğarak öldüren Ali Rıza Y., sorguda eşinden bir bardak su istediğini kendisini duymazdan gelmesi üzerine cinayeti işlediğini söyledi.

01.06.2015 20:23  Güncelleme: 22:35

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, cinnet getirip iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Menekşe Y.'yi elleriyle boğarak öldüren Ali Rıza Y., sorguda eşini bir bardak su isteği nedeniyle öldürdüğünü açıkladı.

EŞİ DUYMAZLIKTAN GELİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, cinnet getirip iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Menekşe Y.'yi elleriyle boğarak öldürdüğü iddia edilen 29 yaşındaki Ali Rıza Y.'nin sorgusu tamamlandı. Ali Rıza Y.'nin ifadesinde, Beraat kandili nedeniyle sabah erken kalkıp namaz kıldığını, eşinden içmek için bir bardak su istediğini, salonda bulunan eşinin bunu duymazlıktan gelmesi üzerine çılgına döndüğünü söylediği öğrenildi.

SORGUDA "ÇOK PİŞMANIM" DEDİ

Ali Rıza Y.'nin, sinirlenip eşinin yanına gittiğini ve boğazını sıkmaya başladığını, genç kadının hareketsiz kalıp yere düşmesi üzerine, polisi ve sağlık ekiplerini aradığını, çok pişman olduğunu dile getirdiği belirtildi.

İKİ ÇOCUĞUYLA VEDALAŞTI

İşlemlerin tamamlanmasının ardından, emniyete getirilen iki çocuğuyla vedalaşan Ali Rıza Y., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Bardak Su İsteğini Duymazdan Gelen Eşini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (50)

  • Beyaz : Akp insanların delli etmiş ya 8 22 Yanıtla
  • haymanali Ali: Zikkim ic 21 2 Yanıtla
  • ATP: Kandil kandil namazını da kılmış çok(!) imanlı adam... Sinirine nefsine hakim olamayacak şahısların şekilsel ibadeti ne kadar tuhaf... Asıl ibadet nefsine hakim olabilmektir. Nedir bu kadınların biz erkeklerden çektikleri... Ayrıca hemcinslerime soruyorum, sanki biz her davranışımızla saygı timsaliyiz de, bir bardak suyu getirmemek mi saygısızlık oluyor? Ayrıca peygamberimiz evinin işlerini dahi kendi yapmıştır. Bunun bahsini bile "sünnetler" dahilinde neredeyse geçirmezken; neden cinsel nefislerimiz uğruna "çok eşlilik sünnettir" "kadın erkeğin her istediğini yapar" gibi cümlelere yapışırız ki??? Kabul edelim beyler, biz kadınlar kadar dayanıklı değiliz... Bizim onlara yaptığımızın yüzde birine tahammül edemeyiz... 14 5 Yanıtla
  • guzel: Içerde gardiyanlardan şu istersin artık 16 2 Yanıtla
  • Baran: Erkege bak kesin disarida dayak yemistir 16 2 Yanıtla
  • harbidene cevap: sen neyin kafasını yaşıyorsun ya peygamberimiz kendi söküğünü diken yemeğini yapan biriydi sizler kimsiniz ki kadını bir köle gibi kullanıp şunu getir bunu getir diyorsunuz allah akıl vermiş el ayak vermiş gidin kendi işinizi görün yap kadın akşama kadar evdeymiş kadın evde akaşma kadar yan gelip yatyormu o da evde çalışıyor üstelik iki de çociuk bakıyor ooooo ne kolay kadını suçlamak yazık be yazıkkkkk 17 0 Yanıtla
  • KİNG FB: Bu tv de ki diziler Yüzünden oluyor bu işler 12 3 Yanıtla
  • harbice: Rabbim öncelikle ölen kardesimize rahmet etsin hapse giren kardeşimize sabır versin. Sorun 1 bardak suda değil bardağı tasiran hareketlerde. Düşünün erkek akşama kadar evin nafakasini kazanabilmek için eşini çocuğunu kimseye muhtaç etmemek için dışarda eve aksettirmedigi birçok sorun yaşıyor bunlar kimin için ailesi için evede gelince saygı bekliyor normal olarak. Hayat arkadaşından 1 bardak su istemiş ne var aksama kadar ailesi için koşturan bu adamcagizin 1 bardak suyunu getirip hem allahın hem kocasının rızasını kazansaydi bu adam hergün sabah uykusunu bölüp sizin için akşama dek kosturuyor çokmu zor evde iki adım atıp suyu getirmek. Belkide adam namazda eşi ve çocukları için dua bile etti sonrada kalkıp katil oldu adam cinnet geçirmiş besbelli bugünün kadınları çok saygisizlasti 1 laf söylüyorsun lafın bitmeden 40 tane laf sayiyorlar adamı zıvanadan çıkar sonrada tüm suçlu adam olsun yok öyle dünya. bugün bir tas suyu vermeyen kadın yarın kocası hastalaninca ne yapar burda erkek tahrik edilmiş ve istemediği bir davranışa sevk edilmiştir. tabiki bu erkeğin kadını oldurmesi için asla sebep değildir .sözün özü saygısız kadın sabırsız koca faciası allah çocuklarını korusun tüm evlerden uzak tutsun 5 10 Yanıtla
  • Dadaş: Ğeri zekalı 13 0 Yanıtla
    harbice: Kuş beyinli 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement