Bir Kamyon Şarabı Polis Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Bir Kamyon Şarabı Polis Kurtardı

Bir Kamyon Şarabı Polis Kurtardı

Denizli'nin Çal İlçesi'nde faaliyet gösteren bir firmadan Antalya'ya götürmek üzere yüklediği 11 bin 220 şişe şarabı, başka bir depoya indirip dolandırıcılık yapmaya çalıştığı ileri sürülen kamyonun aynı zamanda sahibi olan şoförü gözaltına alındı.

30.09.2014 15:15

Denizli'nin Çal İlçesi'nde faaliyet gösteren bir firmadan Antalya'ya götürmek üzere yüklediği 11 bin 220 şişe şarabı, başka bir depoya indirip dolandırıcılık yapmaya çalıştığı ileri sürülen kamyonun aynı zamanda sahibi olan şoförü  gözaltına alındı. Depoda bulunan şaraplar ise sahibi olan firmaya teslim edildi.

Selcen Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir firma, Antalya'ya toplam 11 bin 220 şişe beyaz, kırmızı ve roze şarap göndermek için bir nakliye şirketiyle anlaştı. Antalya'daki tatil köylerinde tüketilecek olan şaraplar, geçen 24 Eylül'de kamyona yüklendi. Aynı gün kamyonun verilen adrese ulaşmadığını öğrenen şarap firmasının sahibi Mehmet Atılsın polise başvurdu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmasıyla bir kamyon şarabın Denizli kent merkezindeki bir depoda olduğunu tespit etti. Kimliği açıklanmayan kamyonunun sahibi gözaltına alınırken, şaraplar firmaya teslim edildi. Adliyeye sevk edilen kamyon sahibi, sulh ceza hakimi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DAHA DÜŞÜK FİYAT VERMİŞLER

Şarap firmasının sahibi Mehmet Atılsın, "100 bin lira değerindeki şarabın nakliyesi için bana verilen nakliye faturası, kamyonun plakası, benimle anlaşan nakliyatçının isimleri sahteymiş. Başka nakliyecilerin verdiği fiyattan daha düşük taşımacılık yaptıklarını söylediler. Meğerse beni dolandırmak istemişler. Şarapları teslim aldım, polise teşekkür ediyorum" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Kamyon Şarabı Polis Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement