Birahaneden Çıktı, Yolda Yürürken Dövüldü - Son Dakika
Güncel

Birahaneden Çıktı, Yolda Yürürken Dövüldü

Birahaneden Çıktı, Yolda Yürürken Dövüldü

Konya'da birahanede alkol alan Ramazan Üner, yolda yürürken kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu ağır yaralandı.

21.11.2015 12:04

Konya'da birahanede alkol alan Ramazan Üner, yolda yürürken kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu ağır yaralandı. Yaralı halde İl Emniyet Müdürlüğüne önüne kadar gelip polislerden yardım isteyen Üner, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 00.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Telfrafçı Hamdibey Caddesi'nde meydana geldi. Birahanede alkol alan işsiz Ramazan Üner, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı kişi ve kişiler tarafından başına sert bir cisimle vurulması sonucu yaralandı. Kanlar içinde yakındaki Emniyet Müdürlüğü önüne kadar gelerek nöbetçi polislerden yardım isteyen Üner'e ilk müdahale yapıldı. Aşırı kan kaybeden Üner, çağrılınca gelen sağlık ekipleri tarafından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Üner'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birahaneden Çıktı, Yolda Yürürken Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement