Birecik'te Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Birecik'te Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Birecik\'te Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Birecik- Şanlıurfa karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi.

20.07.2014 21:55

Kaza, akşam saatlerinde Birecik- Şanlıurfa karayolunun 6'ncı kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; Gaziantep yönüne giden polis memuru Ahmet Fırat yönetimindeki 27 N 3494 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Cengiz yönetimindeki 27 RA 951 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerin demir yığınına döndüğü kazada polis memuru Ahmet Fırat ile Fethi Cengiz olay yerinde öldü. Sürücü Mehmet Cengiz ile ismi öğrenilemeyen iki kişi daha yaralandı. Kazayı görenler diğer sürücüler ise durumu sağlık, jandarma ve kurtarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmalar, Şanlıurfa- Gaziantep karayolunu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı ise ambulanslarla Şanlıurfa ve Birecik'teki hastanelere götürüldü. Tedavilerine başlanılan yaralıların sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak olay yerine gelen kazazede yakınları ise sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren kişiler, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Hayatını kaybeden Fethi Cengiz ile Ahmet Fırat'ın cesetleri ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Hurdaya dönen otomobillerin olay yerinden kaldırılmasının ardından karayolu tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birecik'te Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • halil bezek: o polisin arabası urfa yönüne gdiyodu bide polisin eşi arabı kulanıyordu polisin eşi virajı alamayarak dayımın yoluna girmiş dayın ne kadar kaçmışsa kendisinden kurtaramamış sol şeridi boş bulunca orya gireyim kurtarırım diye oda sola kırmış ve kazaya sebebiyet vermiş polisin eşi 11 5 Yanıtla
  • baş komser KEMAL AYDIN: olayı saptıran medya nerenle gördün polisin urfadan geldigini urfadan gelen mehmet cengiz ve kardesi fethı cengiz di yoksa o fıstıklar antepten mi urfaya gidiyorduu tövbe yarabi tövbee o fıstıklar polisin aracında mıydıı ki polis urfadan gelsin hele bi araştırın polisin ne zaman fıstık toplamiş mehmet cengiz vekardesi fethi cengiz şanli urfa dagören köyünde fıstıklarını toplayıp antep e dogru geliyorlardıantepten urfaya dogru yol alan ise polis memuru AHMET FIRAT tır 2 1 Yanıtla
    muhammed fırat: allah rahmet eylesin mekanlarını cennet etsin ailarine sabır versin:D 0 0
  • ÇEVİK KUVVET: ALLAH POLİSİN AİLESİNE SABIR VERSİN. . . 0 2 Yanıtla
  • ERHAN KARAPÜR: ALLAH SABIR VERSİN 2 0 Yanıtla
  • alişahin: allah iki aiyleyede sabır ve başsaglıgı dilerim 2 0 Yanıtla
  • HÜSEYİN TOPAL: ALLAH RAHMET EYLESİN. . . GERİDE KALANLARIN BAŞI SAĞOLSUN. . . ALLAH YARDIMCILARI OLSUN 2 0 Yanıtla

Advertisement