"Biri Bana Diğeri Babasına Benziyor" - Son Dakika
Magazin

"Biri Bana Diğeri Babasına Benziyor"

"Biri Bana Diğeri Babasına Benziyor"

İkiz bebekler dünyaya getiren Tuba Büyüküstün, bebekleriyle ilgili ilk kez konuştu.

17.08.2012 09:53  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen yıl 'Gönülçelen' dizisindeki rol arkadaşı Onur Saylak ile evlenen ve ikiz bebekler dünyaya getiren Tuba Büyüküstün, bebekleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Yüzü olduğu bir şampuan markasının yarışması için Azerbaycan'a giden Büyüküstün, Azad Azerbaycan International TV (ATV) kanalına röportaj verdi. '10LAR' adlı programda konuşan güzel oyuncu, doğumdan sonra diyet yapmadığını söyleyip "Çocuklarımı besledim. Beslerken de diyet yapamam, böyle bir şansım yok" dedi.

Büyüküstün kızları hakkında da "Kızlarım ismi Maya ve Toprak... Biri bana biri de babaya benziyor. İkiz bebeğin keyfi zorluğundan fazla" dedi.

TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN FORMUNA NASIL KAVUŞTU

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün çok yakın bir zamanda hem de ikiz doğurmasına rağmen, çok kısa sürede eski formuna kavuştu. Peki bu nasıl mümkün oldu?

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün yaklaşık 6 ay once ikiz çocukları Toprak ve Maya'yı dünyaya getirdi.Geçtiğimiz günlerde Bodrum sahillerinde iki çocuğu ve eşi Onur Saylak'la mutlu aile toplosu sergileyen Güzel oyuncunun çok kısa sürede eski formuna kovuştuğu objektiflere yansıdı.

Güne 1 bardak taze sıkılmış maydanoz suyu ile başlayan oyuncu,Ara öğünlerde tuzsuz badem ve ananas, üç öğün ise maydanozlu yoğurt ,balık yiyeyerek kısa sürede eski formuna döndü.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin 'Biri Bana Diğeri Babasına Benziyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement