Bisiklet Şampiyonları Adıyaman'dan - Son Dakika
Yerel

Bisiklet Şampiyonları Adıyaman'dan

Bisiklet Şampiyonları Adıyaman\'dan

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 17 Temmuz 2016 tarihinde Ankara’da yapılan Çamlıdere Mtb Cup’ C3 Dağ Bisikleti yarışlarında Bayram Eroğlu 1., Elite Bayanlar kategorisinde Simge Ekici ise 3. oldu.

20.07.2016 14:18

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 17 Temmuz 2016 tarihinde Ankara'da yapılan Çamlıdere Mtb Cup' C3 Dağ Bisikleti yarışlarında Bayram Eroğlu 1., Elite Bayanlar kategorisinde Simge Ekici ise 3. oldu.

Adıyaman'da hızla yaygınlaşan bisiklet kullanımı genç sporcuların yetişmesine katkı sağladığını söyleyen Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, erkekler kadar bayanların da bisiklet sporuna ilgi duymasından mutlu olduklarını belirtti.

Türkiye 1.'si ve 3.'sü olan Adıyamanlı genç bisiklet sporcularını kutlayan İl Müdürü Bağcı, "Sağlıklı bir yaşam için gençlerimizi bisiklet kullanımı konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Özellikle gençlerin bisiklet kullanımı arttıkça ilimizde sporcu sayısı da buna bağlı olarak artıyor ve antrenörlerimizin gayretleri ile Türkiye şampiyonu sporcular yetiştiriyoruz.

Ben Ankara'da düzenlenen 'Çamlıdere Mtb Cup' C3 Dağ Bisikleti yarışlarında Türkiye birincisi olan Bayram Eroğlu ve Elite Bayanlar kategorisinde üçüncü olan Simge Ekici'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bisiklet Şampiyonları Adıyaman'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement