Bisikletçiler, Karadeniz Yaylalarında Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Bisikletçiler, Karadeniz Yaylalarında Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye'nin çeşitli yerlerinden etkinliğe katılan bisikletçiler- Bisiklet turu- Dernek Başkanı Engin Güler'in açıklamaları- Katılımcılardan Alper Elmas'ın açıklamaları Bisikletçiler Karadeniz yaylalarında buluştu- "Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali" kapsamında, Türkiye genelinden 80 bisikletçi yaylaları turladı Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 80 bisikletçi, "Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali" kapsamında düzenlenen yayla turuna katıldı.

30.07.2015 21:08

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Türkiye'nin çeşitli yerlerinden etkinliğe katılan bisikletçiler- Bisiklet turu- Dernek Başkanı Engin Güler'in açıklamaları- Katılımcılardan Alper Elmas'ın açıklamaları Bisikletçiler Karadeniz yaylalarında buluştu- "Karadeniz- Giresun Bisiklet Festivali" kapsamında, Türkiye genelinden 80 bisikletçi yaylaları turladı Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 80 bisikletçi, "Karadeniz-Giresun Bisiklet Festivali" kapsamında düzenlenen yayla turuna katıldı.Giresun İl Kültür Müdürlüğü ile Piraziz Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle düzenlenen festivale katılan 80 bisikletçi, şehir merkezinden araçlarla yaklaşık 2 bin rakımlı Kümbet Yaylası'na gitti.Buradan Uzundere- Pınarlar istikametini takip ederek Kulakkaya Yaylası'na ulaşan bisikletçiler, belirlenen yerlerde molalar vererek fotoğraf da çekti.Dernek Başkanı Engin Güler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çeşitli illerinden bisikletçilerin tura katıldığını söyledi.Katılımcıların çoğunun, Karadeniz'e daha önce gelmediğini anlatan Güler, gezilerinin devam edeceğini, yarın Bektaş Yaylası'na geçeceklerini dile getirdi. Gezinin çok güzel geçtiğini vurgulayan Güler, "İlk olmasına rağmen herkes memnun, amatör ruhla gidiyoruz. Hiçbir eksiğimiz yok" diye konuştu.Katılımcılardan Alper Elmas ise güzergahın biraz zorlu olduğunu belirterek, "Hava sıcak ancak ekip su konusunda yardımcı oluyor. Şu an için sıkıntı yok. Yeşillik çok güzel. İstanbul'dan geliyoruz, böyle yerlere çok alışık değiliz, çok hoşumuza gitti" ifadelerini kullandı.

Bisikletçiler, Karadeniz Yaylalarında Buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bisikletçiler, Karadeniz Yaylalarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veysel Aydın: Bu kadar güzel bir turu düzenleyen Başta Piraziz köyleri kalkınma derneği başkanı Engin Güner, ve yönetim kuruna Giresun valisi ne Giresun kültür müdürüne organiznin baş aktörü Abdulvahap aydın teşekkür ederim 0 0 Yanıtla

Advertisement