Bismil'de Köylüler Çatıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Bismil'de Köylüler Çatıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı (2)

ölü SAYISI 2'YE ÇIKTI Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ne bağlı Çeltikli Köyü'nde iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada yaşımını yitirenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

15.02.2015 17:33

ölü SAYISI 2'YE ÇIKTI

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ne bağlı Çeltikli Köyü'nde iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada yaşımını yitirenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Jandarmanın köye girip olaylara müdahale etmesinden sonra başına sert bir cisim isabet eden Abdullah Demirkapı yaşamını yitirdi.

Çeltikli Köyü'nde sabah saatlerinde Uçar ve Demirkapı ailelerinin fertleri arasında çıkan ve köylülerin de karıştığı silahlı çatışmada, Ali Demirkapı yaşamını yitirmiş, Demirkapı'nın eşi ve 3 çocuğu olmak üzere toplam 5 kişi yaralanmıştı. Jandarmanın köye gidip çatışmaya müdahale etmesinden sonra çıkan olaylarda, başına sert bir cisim isabet eden Ali Demirkapı'nın kuzeni Abdullah Demirkapı'nın da yaşamını yitirdiği belirtildi. Abdullah Demirkapı'nın cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yetkililer, jandarmanın kontrolü sağladığını, giriş çıkışların yasaklandığı köyden bazı kişilerin gözaltına alındığını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bismil'de Köylüler Çatıştı: 1 Ölü, 5 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement