Bitlis Aktuel Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

Bitlis Aktuel Yayın Hayatına Başladı

Bitlis Aktuel Yayın Hayatına Başladı

Bitlis’te uzun yıllardır çeşitli ajans ve gazetelerde muhabirlik yapan gazeteci Sinan Aygül, düzenlediği kokteylle kurmuş olduğu “Bitlis aktuel” isimli gazete ve web sitesinin yayın startını verdi.

02.03.2015 15:50

Bitlis'te uzun yıllardır çeşitli ajans ve gazetelerde muhabirlik yapan gazeteci Sinan Aygül, düzenlediği kokteylle kurmuş olduğu "Bitlis aktuel" isimli gazete ve web sitesinin yayın startını verdi.

Birçok bürokrat, siyasi, sivil toplum kuruluşu, esnaf ve gazetecinin katılımıyla Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir otelde yayın hayatına yeni başlayacak olan www.bitlisaktuel.com haber sitesi ve Bitlis Aktuel Gazetesi için kokteylli tanıtım programı düzenledi. Programın sunuculuğunu ve açılış konuşmasını yapan Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Gökhan Kılıç, Bitlis Aktuel Gazetesi'nin katılımcıların ve okuyucuların fikirlerinden alacağı güçle haberlerin doğru ve hızlı bir şekilde yayınlanmasının amaçlandığını ifade etti.

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Özcan Çiriş ise, çağın imkanlarından faydalanarak haberleri çok daha hızlı ve daha aktif bir şekilde okuyuculara ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını belirtti.

İşlerinden dolayı programa katılamayan idarecilerin mesajları okunduktan sonra konuşma yapan Bitlis Aktuel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sinan Aygül, gazetecilik mesleğinin çok ağır bir sorumluluk gerektirdiğini söyleyerek, "Bu yükün altında eziliyor olsak da halkın haber alma hakkının bilincinde olarak bu yükün altında kalıyoruz. Gazetecilik zorlu bir meslek olduğu gibi çok da kutsal bir meslektir. Bitlis Aktuel adı altında yeni bir yola çıktık. Değerli okuyucularımıza, haber anlamında ve insanları doğru şekilde bilgilendirmek anlamında elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz. Basın özgürlüğü ve ifade özgürlüğü demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bu göreve ve bu ağır misyona layık olmaya çalışacağız. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum"

Program düzenlenen kokteyl ve tebriklerin kabulüyle sona erdi.

Düzenlenen kokteylli tanıtım programına Bitlis Vali Yardımcısı Ömer Faruk İlhan, bazı kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekili aday adayları, STK'lar, esnaf, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis Aktuel Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement