Bitlis'in Yüzme Havuzlu Polisevi, 5 Yıldızlı Konfor Sunuyor - Son Dakika
Güncel

Bitlis'in Yüzme Havuzlu Polisevi, 5 Yıldızlı Konfor Sunuyor

Bitlis\'in Yüzme Havuzlu Polisevi, 5 Yıldızlı Konfor Sunuyor

Bitlis'te yaklaşık 8 ay önce hizmete giren ve içinde yüzme havuzu olan Türkiye'nin tek polisevi olma özelliği taşıyan Bitlis Polisevi, halkın da yoğun ilgisini görüyor.

18.10.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te yaklaşık 8 ay önce hizmete giren ve içinde yüzme havuzu olan Türkiye'nin tek polisevi olma özelliği taşıyan Bitlis Polisevi, halkın da yoğun ilgisini görüyor.

Bitlis eski Emniyet Müdürlüğü yerine inşa edilen polisevi, 88 odasıyla konaklama hizmetinin yanı sıra spor, hamam, sauna ve yemek hizmetleri de veriyor. Bitlis Emniyet Müdürü Fatih Kaya, zor bir coğrafyada görev yaptıklarını, personelin konforu, mutluluğu ve iyi vakit geçirebilmesi için çok özel ve yoğun bir çalışma neticesinde tesisin tasarlandığını söyledi. Kaya, Türkiye'de içinde yüzme havuzu ve hamamı olan tek polisevi olma özelliği bulunduğunu belirterek, "Personelimizin konforu, mutluluğu ve iyi vakit geçirebilmesini amaçladık. Arkadaşlarımız aileleriyle buraya gelip, güzel bir ortamda yemek yiyebiliyorlar. Ayrıca memurumuzun vakit geçirebileceği, oyun oynayabileceği salon, 300 kişiye aynı anda yemek verilebilecek bir yemek salonu, büyük amaçlı bir lobi, bunun yanında yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna 2 tane spor salonu. Biri fitness malzemeleri ile döşenmiş, diğeri ise mücadele sporlarının yapılabileceği salonumuz bulunuyor"dedi.

Emniyet Müdürü Kaya, polisevinin sadece kendi personellerine hizmet veren bir yer olmadığını, vatandaşların da polisevinin hizmetlerinden yoğun bir şekilde faydalandığını belirterek, "Burası sadece kendi personelimize değil, vatandaşlarımıza da açık bir yer. Bölge sosyal tesisler yönünden kısıtlı bir yer. Burayı gören arkadaşlar mutlu oluyorlar. Bu da bizi memnun ediyor. Sadece personellerimiz ve aileleri için değil, devlet büyüklerini de ağırlayabilecek konumdadır. Kente iş için ya da gezemeye gelen insanlarımıza da hizmet verebilecek bir tesistir. Güven açısından, konfor ve sportif faaliyetler açısından tercih edilen bir mekan. Bizlere bu imkanı sağlayan başta valimiz olmak üzere tüm devlet büyüklerimize deşekkür ediyoruz"diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'in Yüzme Havuzlu Polisevi, 5 Yıldızlı Konfor Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement