Bodrum'da Dans Şöleni - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Dans Şöleni

Bodrum\'da Dans Şöleni

Bodrum'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Dans Festivalinde minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde 154 çift performans sergiledi.

02.06.2015 11:42  Güncelleme: 11:46

Bodrum'da düzenlenen 16'ncı Uluslararası Dans Festivali'nde minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde 154 çift performans sergiledi. Yarışmayı Bodrum'a tatile gelen Arsenal'in eski başkan yardımcısı David Dein, eşi, gelini ve torunları ile birlikte izledi.

Bodrum Dans Kulübü tarafından düzenlenen 16'ncı Uluslararası Bodrum Dans Festivali kapsamında 6'ncı etabı gerçekleştirilen Türkiye Dans Sporları Federasyonu Latin ve Standart Kulüplerarası Dans Ligi, Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda gerçekleşti. Yarışmaya 22 dans kulübünden 154 çift katıldı. Yarışmacıların Latin ve standart danslardaki performansları büyük beğeni topladı. Dans severlerin ilgi gösterdiği yarışmayı, aralarında Arsenal'in eski başkan yardımcısı David Dein ve ailesinin de bulunduğu 500 kişi izledi. Geçen yıl yapılan dans yarışmalarını da izleyen Dein, eşi, gelini ve torunları ile birlikte salona geldi. Torunları ile birlikte, dansçıları dikkatle takip eden Dein, yarışmada sporculara madalya da verdi. Dein'in eşi de dansçıların bol bol fotoğrafını çekti.

Minikler, yıldızlar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde birincilik elde eden yarışmacılara ödüllerini Arsenal eski Başkan Yardımcısı Dein, festivalin ve yarışmanın organizatörlerinden Ali Çakır ve yarışma hakemleri verdi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Dans Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement