Bodrum'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Bodrum\'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Bodrum'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 YaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı kazada otomobil sürücüsü öldü 4 kişi yaralandı.

06.09.2016 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı kazada otomobil sürücüsü öldü 4 kişi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden bugün saat 21.030 sıralarında kullandığı otomobil ile İstanbul'a kullandığı 34 DD 2792 plakalı otomobili ile dönmekte olan 33 yaşındaki Kemal Çağdaş Yeşilsu Bodrum- Milas karayolunun Kaynar mevkiindeki viraja hızlı girince direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce orta refüje çarpan ve uçarak karşı istikamete geçen Yeşilsu'nun bulunduğu otomobil önce Aydın'dan Bodrum' a gelmekte olan Metin Gümüşsuyu (41)'nun kullandığı 09 YG 424 plakalı otomobile yandan çarptı, ardından yine Milas istikametinden gelmekte olan ve Ceyhun Kara'nın kullandığı 42 ND 992 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazadan sonra itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile hurda haline gelen otomobilinden çıkarılan Yeşilsu ambulans ile kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Metin Gümüşsuyu ile yanındaki eşi Tülay Gümüşsuyu (42) ve kızı Eda Gümüşsuyu (15) Özel bodrum Hastanesi'nde,Ceyhun Kara ise Acıbadem Hastanesi'Nde tedavi altına alındı. Gümüşsuyu ailesinin ve Kara 'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Feci Kaza: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement