Bodrum'da Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Bodrum\'da Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle balıkçı kayıkları karaya sürüklendi, sahile vuran dev dalgalar yüzünden bazı işyerlerini su bastı.

21.02.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan ve saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle balıkçı kayıkları karaya sürüklendi, sahile vuran dev dalgalar yüzünden bazı işyerlerini su bastı. Bodrum- İstanköy (Kos) feribot seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

Bodrum'da kuvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bodrumlular, sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren ve saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle evlerinden çıkmamayı tercih etti. Güllük Limanı'ndan İsrail'e kuru yük götüren gemiler Bodrum'n Bitez, Ortakent-Yahşi ve Gümbet koylarına sığınmak zorunda kalırken Yalıkavak ve Turgutreis mahallelerinde liman dışında olan balıkçı tekneleri ve sailing yatlar dalgalarla karaya sürüklendi. Liman dışında demirleyen balıkçılar ise teknelerinin batmaktan kurtarmak için korunaklı koylar ve barınaklara gitmek zorunda kaldı. Teknelerini kurtarmak isteyen denizciler, yoğun çaba sarfetti. Kuvvetli fırtına nedeniyle bazı evlerin güneş enerji sistemleri de zarar gördü. Yalıkavak, Turgutreis, Gümüşlük mahallelerine uzun süre elektrik ve eletişim hatlarında aksamalar oldu. Bodrum-İstanköy (Kos) feribot seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

Meteoroloji yetkilileri, fırtınanın 24 saat daha devam edeceğini, 22 Şubat Pazartesi akşam saatlerinden itibaren ise etkisini yitireceğini bildirdi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement