Bodrum Katından 3 Milli Sporcu - Son Dakika
Spor

Bodrum Katından 3 Milli Sporcu

Bodrum Katından 3 Milli Sporcu

Mersin Öpöz Altın Yumruk Kulübü sporcuları, Türkiye genelinde birçok başarı yakaladıklarını buna rağmen hiçbir destek almadıklarını belirtti.

26.07.2014 14:37

Mersin Öpöz Altın Yumruk Kulübü sporcuları, boks dalında Mersin’de en başarılı kulüp olduklarını ve sayısızca madalya kazandırdıklarını belirterek, “Başarı desteklenmezse bir değeri olmaz. Mersinli yerel yönetimler kulübümüze destek sağlasın” dedi.

Maddi imkanların kısıtlı olmasına rağmen, yine de kentte en çok sporcu çalıştıran kulüp olduklarını belirten Antrenör Bülent Öpöz, “Kurulduğu günden bu yana başarılarla dolu olan kulübümüz, hiçbir kurum veya belediyeden destek almıyor. Her geçen sene yeni bir başarıya imza atan sporcularımız artık kendilerinin desteklenmesini istiyor” diye konuştu.

Sadece 2014 yılında 3 milli sporcu ve bir Türkiye şampiyonu yetiştirdiklerini söyleyen Öpöz, “Mersin’de destek alan birçok kulüpten çok daha iyiyiz. Biz bodrum katında malzemelerimizi kendimiz alarak antrenmanlarımızı yapıyoruz. İmkanlarımız o kadar kısıtlı ki sporcularımızın antrenman kıyafeti bile yok” şeklinde konuştu.

Toplamda 51 sporcu ile antrenmanlarını gerçekleştirdiklerini belirten Öpöz, “Biz disiplinli bir şekilde bıkmadan çalışmaya Mersin’e madalya getirmeye devam edeceğiz. Sadece yöneticilerimizi bu konuda biraz daya duyarlı olmasını bekliyoruz. Hedefimiz milli takımımıza çok daha fazla futbolcu yetiştirmek” diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Bodrum Katından 3 Milli Sporcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement